Voor professionals en verwijzers:

Logopedie Haarlem Danike van Overeem

Workshops, lezingen, trainingen

Op aanvraag geef ik de workshop “Spelen met Gebaren”, afhankelijk van het kennisniveau en de wensen van de deelnemers stel ik de workshop samen. In ieder geval komt hier in de basis van het gebruik van ondersteunende gebaren voor kinderen die nog niet of onvoldoende tot spreken komen en/of nog onvoldoende gericht zijn op gesproken taal. Het is altijd een vrolijke workshop waarbij je met veel praktische informatie naar huis gaat.

Op aanvraag geef ik ook informatiebijeenkomsten, lezingen of trainingen over uiteenlopende onderwerpen als “wat kan ik als ouder doen om de taal van mijn kind te stimuleren”, “Waarom geen speen en fles na 1 jaar en hoe pak ik dat aan?”, “Hoe stimuleren wij op de Peuterspeelzaal tijdens een eetmoment het kauwen en op de juiste wijze drinken”.

Als je hier informatie over wilt ontvangen, kan jij mij een mailtje sturen.

 

Voor professionals en verwijzers:

Als je twijfelt of een kind logopedie nodig heeft, of als je om een andere reden wil overleggen over een kind, neem dan gerust contact met mij op. Het liefste via de mail: info@logopediehaarlem.nl of via Siilo. 


Verwijzers:
De praktijk heeft Directe Toegankelijkheid, maar helaas geldt dat ik toch soms een verwijzing nodig heb:
– voor ASR en Ditzo verzekerden heb ik in 2023 een verwijzing nodig en moeten de ouders de logopedie voorschieten en de rekening zelf indienen bij de verzekering, omdat ik deze contracten in 2023 niet heb getekend. 
– tot en met december 2023 hebben CZ verzekerden ook nog een verwijzing nodig voor kinderlogopedie. 
– Voor vergoeding van pre-verbale logopedie is bij  alle verzekeringen een verwijzing vereist en graag op de verwijzing vermelden dat de behandeling aan huis wordt geadviseerd. 

Stagiaires

Tekst?

Samenwerken

Tekst?